LuckorOnline Offertläge

Välkommen till offertläget på LuckorOnline.se! Sätt igång med din offertberäkning genom att logga in med din mailadress:


pil höger

Vi har aldrig rabattkoder!

Vi har blivit upplysta om att det figurerar falska rabattkoder på vissa sidor om LuckorOnline. Vi vill bara klargöra att vi ALDRIG har några rabattkoder eller rabatter. Vi försöker hålla så billiga priser som det går för ALLA kunder utan krångliga rabatter och koder. Vi polisanmäler alla sidor som uppger att vi har rabattkod.

*Vi ber om din e-mailadress för att kunna spara dina offerter för framtiden. Vi kommer aldrig att sälja eller ge ut dina uppgifter till tredjepart om inte lagen kräver detta.
I offertläget kan du själv lägga in luckor, täcksidor, lister och tillbehör. Offerten är givetvis inte bindande på något sätt MEN du kan, om du vill, lägga en beställning genom den. Vid frågor, kontakta oss på tel: 08 40 30 57 10 eller via mail: kontakt@luckoronline.se


OFFERTLISTA:

Hjälpavdelning

Välkommen att skapa en offert hos oss på LuckorOnline.se! Här har vi samlat alla de produkter som du kan tänkas behöva vid en beställning av nya köksluckor och tillbehör. Anledningen till att du behöver ange din mailadress beror på att vi sparar din offert (med mailadressen som referens) i fall att du inte väljer att beställa meddetsamma. Offerten sparar allt automatiskt, det är alltså ingen aktiv handling du behöver göra för att spara. I offertläget kan du lägga till luckor, lådfronter, täcksidor, passbitar, vitrinluckor, handtag, gångjärn ja allt som kan tänkas behövas när du byter dina luckor. Den del som vi här kallar för hjälpavdelning är tänkt att guida dig hela vägen genom din offertberäkning så har du funderingar eller frågor så kika under "hjälpavdelningen" så kanske du får svar fortare än kvickt. Annars finns alltid möjlighet att ringa / maila oss.

Vi har försökt att göra offertberäknaren så enkel som möjligt men ändå med fullständig funktion. Det som är bra om du har gjort innan du börjar med offerten är att:
1. Ta mått på dina köksluckor / fronter Dels visar vi här hur man gör men det går även att läsa om i själva offertläget.
2. Bestämmer dig för modell och färg Vilket kanske är lättast att göra på sidan med alla modeller där vi har lite mer och större bilder men det finns även bilder och information om modellerna i offertsystemet.

Vi hoppas att du finner vårt system smidigt, annars är det bara att återkoppla till oss så skall vi hjälpa dig på andra sätt =)

Kontakt

08 40 30 57 10 (öppet: 10 - 19 vardagar)

kontakt@luckoronline.se